logo

Bulgarian Organi Rose - Производител на органична козметика


Bulgarian OrganiRose сме производител на нежни органични козметични продукти от розова вода, розово масло и други подхранващи, подмладяващи и тонизиращи съставки. За всеки продукт използваме съставки с натурален произход, внимателно подбрани цветя, билки и плодове, отгледани в собствени градини. Така, маслата и флоралните води, произведени в Дестилерията, запазват най-добре своите качества и състав.

Контролираме целия процес - от посадъчния материал, отгледан от нашите агрономи, до ръчно бране на реколтата от наши служители и сезонни работници. Създаваме собствени формули и разработки с грижа и внимание от нашите учени.

BULGARIAN ORGANIROSE сме против тестовете и опитите върху животни. Разбирайки и уважавайки даровете на природата, нашата козметика е произведена с грижа както за тялото, така и за биосферата.


Дестилерия на Bulgarian OrganiRose

Дестилерия

За всеки продукт използваме съставки с натурален произход, внимателно подбрани цветя, билки и плодове, отгледани в ...

Подробно
Производство

Производство

Bulgarian OrganiRose сме производител на нежни органични козметични продукти от розова вода, розово масло и други подхранващи, ...

Подробно
Насаждения

Насаждения

Bulgarian OrganiRose имаме собствени насаждения, за да произведем нежни козметични продукти с натурални съставки от внимателно ...

Подробно
Спонсорство на Bulgarian Organi Rose

Спонсорство

От 2017 г., Bulgarian OrganiROSE е един от спонсорите на младите надежди на отбора по езда на конна база Тангра с. Калековец.

Подробно