logo


Натурална козметика Bulgaria OrganiROSE ще намерите на всяко летище в България

Натурална козметика Bulgaria OrganiROSE ще намерите на всяко летище в България
17 Ное 2017

Нашата натурална козметика можете да намерите на всички летища в България. Целта ни е да популяризираме още повече българското розово масло, направило ни известни в цял свят още от древността, както и другите ни органични козметични продукти, произведени с внимателно подбрани цветя, билки и плодове в България. Ние използваме съставки с натурален произход, 100% розово масло, розова вода, внимателно подбрани цветя, билки и плодове, отгледани в собствени градини.

В Bulgarian Organi Rose контролираме целия процес - от посадъчния материал, отгледан от нашите агрономи, до ръчно бране на реколтата от наши служители и сезонни работници.

Създаваме собствени формули и разработки с грижа и внимание от нашите учени.

Ние предлагаме качествена органична козметика за лице, тяло и коса, включително пилинг и глицеринови сапуни с ефирни аромати, които меко и нежно почистват кожата без да я изсушават. Възползвайте се да си купите един от най-българските продукти, прославени в цял свят - розово масло, произведено само от ръчно брани свежи рози рано сутрин, за да не изгубят ценното си масло и запазят своето ухание.